Ötletek

Jeles események

Esküvő
Esküvő

Esküvőre készülsz? Válaszd elegáns limuzinunkat a nagy napra. Biztosíthatunk, hogy hozzájárul az örökké szóló élmény megkoronázásához. 

Leendő menyasszonyok, gondoljatok csak bele, ki ne érezné jól magát egy csodálatos limuzinból kiszállva, mikor álmai férfija áll előtte és vezeti a vörös szőnyegen keresztül az újjongó családtagok elé? 

Több órás megrendeléskor személyre szabott árajánlatunkért vedd fel velünk a kapcsolatot vagy töltsd ki ajánlatkérő lapunkat. 

Születésnap
Születésnap

Születésnapod lesz és hatalmas bulit szeretnél tartani? Keress fel minket és bízd ránk a díszítést is. Mi elviszünk téged a legjobb buliba barátaiddal együtt. Biztos, hogy sokáig azt az éjszakát fogjátok emlegetni! 

Barátodnak lesz születésnapja? Egy meglepetés születésnapnál nincs is jobb ajándék. Lepd meg barátod egy limuzinos úttal, ahol a többi barátotokkal együtt ünnepelhettek és bulizhattok egy jót. 

Évforduló, lánykérés
Évforduló, lánykérés

Meglepnéd kedvesed egy romantikus úttal? Béreld ki limuzinunkat és töltsetek el kettesben meghitt pillanatokat. Limuzinjainkban az általad összeszerkesztett szerelmes videót is levetítjük.   

Lánykérést tervezel?  Hívj minket mi elviszünk téged a választott hölgy elé egy fehér limuzinnal és meglátod, hogy mindenkinek azzal fog dicsekedni, milyen lovagja van. 

Buli a barátaiddal
Buli a barátaiddal

Ha már túl sok a munkából és a szürke hétköznapokból béreljétek ki limuzinjaink egyikét és szórakozzatok egy jót barátaitokkal. Az úticélt ti mondjátok! 

Lánybúcsú, legénybúcsú
Lánybúcsú, legénybúcsú

Egy utolsó, még a házzasság előtti önfeledt bulit szeretnél? Válaszd ki limuzinjaink egyikét, hívd meg a barátaid és 

Kívánságaid
Kívánságaid

Adódjék bármilyen jeles nap az életedben melyet megszeretnél osztani szeretteiddel válassz minket. A jó hangulat és az életreszóló élmény garantált. 

Hidd el, mi minden reális elképzelésed megvalósításában a rendelkezésedre állunk, s legfőbb vágyunk, hogy Neked, hozzátartozóidnak, ismerőseidnek és barátaidnak egy felejthetetlen emléket biztosítsunk.